Vin Apaltagua Reserva Carmenere 2017

0.75L | 13.5% #N/A

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră.

Cod produs: 7804606600052

Categorie: Vinuri Rosii

Descriere

Apaltagua Gran Envero încântă prin combinația remarcabilă a notelor de fructe roșii coapte și accentele conturate prin maturare. Acest sortiment este obținut din 90% struguri Carmenere și 10% struguri Cabernet Sauvignon, recoltați manual din podgoria din Apalta din Valea Colchagua. Apalta este cunoscută drept valea binecuvântată de mâna lui Dumnezeu pentru condițiile sale naturale extraordinare pentru dezvoltarea viței de vie. Odată ajunși la cramă acestia sunt supuși procesului de vinificare atent realizat. La final vinul este maturat în butoaie din lemn de stejar timp de 10 până la 12 luni unde își conturează un caracter aparte. Luminos și plin de viață, Apaltagua Gran Envero Carmenere vă va cuceri încă de la prima înghițitură.
 
Culoare: Roșu purpuriu
 
Miros: Luminos și plin de viață cu note de fructe coapte, tutun și indicii de mirodenii
 
Gust: O combinație remarcabilă de note de fructe roșii coapte și accente de stejar încântă papilele gustative încă de la prima înghițitură. Suculent și concentrat, evidențiind mătasea taninurilor sale cu gust de zmeură, prună și note de tutun
 
Finish: Lung și persistent

"Povestea Viña Apaltagua a început în 1995, când omul de afaceri american de succes Edward Tutunjian era în vacanță în Chile și s-a îndrăgostit atât de țară, cât și de vinurile sale surprinzătoare. În acel moment a decis să investească în Chile și a achiziționat prima sa podgorie, La Pancora, situată în a șaptea regiune a Chile, în prestigioasa vale Curicó.Ulterior, cu scopul de a crește atât suprafața plantată, cât și varietatea de struguri, a fost achiziționată o a doua proprietate în Huaquén, situată în orașul Curepto, în Valea Maule, zonă cunoscută pentru excelența strugurilor săi. . Această podgorie a fost aleasă pentru condițiile sale climatice, dominate de o fluctuație mare de temperatură între zi și noapte. Ulterior, Vinăria Apaltagua a fost încorporată în companie, situată în a șasea regiune a Chile, în Valea Apalta din Colchagua, care se caracterizează prin condițiile excelente pentru viticultură. Ulterior, s-a cumpărat teren în orașul Pirque, în Valea Maipo, unde există și o rezervație cu o casă numită Hacienda de San Juan de Pirque , care este acum casa de oaspeți a cramei și este înconjurată de o frumoasă parc centenar cu o pădure nativă, toate acestea fiind acum recunoscute ca parte a patrimoniului nostru național. În cele din urmă, moșiile Palmilla (Colchagua) și Manantiales din Valea San Antonio au fost încorporate în podgoriile existente, transformând compania într-o Cramă Multi-Valley, cu prezență în cinci dintre principalele văi producătoare de vin ale țării. Acest lucru ne permite să avem diversitate în soiuri și vinuri, datorită calităților pe care le oferă fiecare Denumire de Origine."

Caracteristici

 

 

Specificatii

Caracteristici
Tip bautura
Vin Rosu
Soi strugure
Carmenere
Aspect
Rosu
Nivel zaharuri
Sec
Brand
Apaltagua
Tara de origine
Chile
Regiune
Valle de Colchagua
An
2017
Alcool
13.5%
Imbuteliere
0.75L
Alergeni
Contine sulfiti

Informații Suplimentare

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
0
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

0 (0 review-uri)

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.

Vă recomandăm și